Coronavirus

Sinds december 2019 is er sprake van een corona-uitbraak. Ook ons land heeft het virus inmiddels stevig in haar greep en het heeft een grote impact op hoe we ons dagelijks leven inrichten. Het brengt verder de nodige beperkingen met zich mee op het gebied van werken, reizen, recreëren en vakantie vieren. .

Update 25 mei 2020:
De komende maanden wordt het reizen weer langzaam opgestart. Per land worden maatregelen versoepeld en gaan grenzen weer open. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen landen of regio’s binnen landen deze versoepelingen weer intrekken. Hou hier rekening mee als je op reis gaat.

Voor reizigers die de komende maanden op reis gaan of momenteel in het buitenland verblijven staan hieronder de meest gestelde vragen over de dekking van de reis- en annuleringsverzekering op een rij.

Let op:
Hoewel het wel mogelijk is,  adviseren wij je geen reis- of annuleringsverzekering te sluiten voor een buitenlandse reis met een vertrekdatum vóór 18 juni 2020. De kans dat je op reis kan gaan voor die datum is erg klein. Daarnaast loop je het risico dat landen waar je nu naar toe kan reizen vanwege een stijging van het aantal coronagevallen de reisbeperkingen weer instellen.

Live Chat

Openingstijden:
Ma-vr van 09.00 tot 17.30
Zaterdag gesloten

Start live chat

Whatsapp

Openingstijden:
Ma-vr van 09.00 tot 17.30
Zaterdag gesloten

Start Whatsapp

Telefoon

Openingstijden:
Ma-vr van 08.00 tot 18.00
Zat van 09.00 tot 17.00

020-592 98 90