Uw gegevens in onze back-up

 

Om ervoor te zorgen dat wij bij brand of een andere calamiteit de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen hebben wij onder andere een back-up van onze gegevens opgeslagen op een externe beveiligde locatie. De kluis met back-up gegevens is echter uit de beveiligde locatie gestolen. De diefstal is direct bij de politie gemeld en het onderzoek naar de daders is gaande.

In de back-up zaten zeer diverse en vooral oude gegevens, maar deels ook persoonsgevoelige informatie en uw voertuiggegevens. Daarom
hebben wij hiervan ook melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De gestolen gegevens zijn alleen toegankelijk voor personen met de juiste specifieke apparatuur en kennis. Desondanks willen wij iedereen informeren die mogelijk betrokken is. Wij betreuren uiteraard dat dit gebeurd is. En werken er hard aan om de mogelijke gevolgen voor  alle betrokkenen te beperken. 

Alle betrokkenen ontvangen van ons bericht met meer informatie.  Wij begrijpen dat u als klant hier vragen over heeft daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Mocht u na het lezen van de brief of e-mail nog vragen hebben en staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen. We hebben hiervoor een direct nummer en een apart e-mailadres voor open gesteld. 

Speciaal informatienummer  

Tel. nr.       0800 - 3345 000 (gratis)
Ma.-vrij.    8:00-18:00 uur
Zaterdag  9:00-17:00 uur