Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Je wordt goed geholpen: altijd en overal

Allianz Global Assistance heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). Het keurmerk is de bevestiging dat een onafhankelijke organisatie vindt dat wij een klantgericht kwaliteitsbeleid hebben. En dat geeft je de zekerheid dat wij onze beloftes nakomen. Waar je ook bent.

Stapje verder voor jou 
Onze producten en diensten sluiten zoveel mogelijk aan bij je wensen. En we proberen altijd nog een stapje verder te gaan, zodat je bij ons meer dan goed geholpen wordt. We staan voor je klaar

Stichting Toetsing Verzekeraars
Het KKV is een kwaliteitskeurmerk dat wordt uitgegeven door de Stichting toetsing verzekeraars. Deze stichting formuleert, controleert en bewaakt de kwaliteitscriteria voor het keurmerk. Meer over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren zie je in onderstaand filmpje of vind je op de website: www.keurmerkverzekeraars.nl.

Logo van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Video: Wat is het Keurmerk Klantgericht Verzekeren?

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens