Schade online melden

Wij adviseren je een schade altijd via het online schadeformulier te melden zodat deze zo snel mogelijk wordt afgewikkeld. Kijk op onze pagina reactietermijnen om alle termijnen te zien waarbinnen je een reactie mag verwachten bij een schadeclaim.
De aangifteformulieren leiden je stapsgewijs door de vragen heen en als je het even niet weet klik je op de "i" voor meer informatie. Noodzakelijke aanvullende documenten zoals je polis, rekeningen of foto's kun je ingescand meesturen. Na het verzenden van de aangifte ontvang je een bevestigingsmail waarin het betreffende dossiernummer staat. Bij eventuele vragen kun je dit nummer vermelden.  

 

Online schadeformulier

Wij adviseren je het polisnummer eerst op te zoeken voordat het schadeformulier wordt ingevuld. Voor het indienen van een online schade vragen wij om bepaalde documenten te uploaden. Je kunt dan denken aan:
  • Foto’s van de schade;
  • Rapport aangifte bij de politie;
  • Nota annuleringskosten;
  • Ander soort bewijsstukken.
Zorg ervoor dat alle documenten al zijn ingescand en opgeslagen, zodat deze tijdens het invullen van het schadeformulier direct toegevoegd kunnen worden.

Doe nu online schadeaangifte
 

Je kunt de schadeformulieren ook downloaden. De schadeformulieren zijn zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. 

 

Banner fietsverzekering overige pagina's

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.