E-bike verzekering vergelijken

Fietsverzekering
8.4 / 10

MoneyView - 5 sterren rating!

MoneyView heeft onze Fietsverzekering beoordeeld met 5 sterren!

E-bike verzekering vergelijken: kies de verzekering die bij jou past

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Inmiddels maakt één op de zes Nederlanders gebruik van een elektrische fiets. Een e-bike is een stuk duurder dan een gewone fiets en daarom is het slim om deze te verzekeren voor diefstal of schade. Maar hoe kies je de juiste verzekering voor je fiets, tegen de beste prijs? Hier kun je in één oogopslag fietsverzekeringen vergelijken en zien wat de voordelen zijn van een e-bike verzekering van Allianz Global assistance. 

E-bike verzekering vergelijken: drie verschillende pakketten.

Bij Allianz Global Assistance kun je kiezen uit drie pakketten om je e-bike te verzekeren. Welk pakket je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor diefstal van je elektrische fiets. Ook juridische hulp is in alle pakketten opgenomen.

Verzekering op maat
Allianz Global Assistance biedt een unieke fietsverzekering voor je e-bike aan, afhankelijk van wat jij nodig hebt! Bij ons heb je bijvoorbeeld een speciale pechhulpservice. Geeft je accu een storing of krijg je een lekke band? Dan staat ons team van experts voor je klaar om je weer verder te helpen.

Verlengde garantieperiode voor accu
De accu is een belangrijk onderdeel van je e-bike en daarom is deze bij ons ook gewoon meeverzekerd. Als je accu het niet meer doet door bijvoorbeeld een technische storing, vergoeden wij de reparatiekosten of een nieuwe accu. Ook kun je kiezen voor een extra dekking waarbij je de garantieperiode van de accu verlengt. Dit kan alleen bij een kortlopende verzekering.

Doorlopend of Kortlopend
Je kunt bij ons kiezen uit een doorlopende of een kortlopende verzekering. Met een kortlopende verzekering verzeker je je elektrische fiets voor een periode van drie jaar. Een doorlopende verzekering duurt minimaal een jaar en is vervolgens iedere maand opzegbaar. 

  • Juridische hulp
  • Diefstal
  • Juridische hulp
  • Diefstal
  • Schade
  • Juridische hulp
  • Diefstal
  • Schade
  • Pechhulp

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.