Extranet

 

Speciaal voor tussenpersonen is het Allianz Global Assistance Extranet  ontwikkeld. U logt in op de Allianz Global Assistance website en komt in uw persoonlijke extranet omgeving. Naast het online polisbeheersysteem Allianz Assist, vindt u hier informatie over verzekeringen, trainingen en veelgestelde vragen.

 

Allianz Assist

Onderdeel van ons Extranet is Allianz Assist, het online polisbeheersysteem. Allianz Assist biedt u volledig polisbeheer, inclusief het afhandelen van mutaties en de beschikbaarheid van een klantenadministratie. Met een paar muisklikken vindt u de juiste verzekering, maakt u een offerte of draait u direct de polis én polispassen uit. Desgewenst op uw eigen briefpapier. Wilt u een actiekorting geven of verzekeringen onder private label aanbieden? Het kan allemaal. Zonder dat u te maken krijgt met extra administratie.

Efficiënt
Dankzij Allianz Assist beschikt u altijd over de meest recente producten, actuele voorwaarden en premies. Een overzicht van uw portefeuille kunt u op elk moment van de dag bekijken. Hiermee ontstaat voor u een volledig geïntegreerd verkoopproces van reizen en verzekeringen. Het dubbel invoeren van klantgegevens is voortaan overbodig.

Trainingen: Allianz Assistance Academy
Uw klant heeft diverse mogelijkheden zich te oriënteren op een reisverzekering, maar als reisverzekeringsexpert kunt u een belangrijke rol spelen bij het maken van de juiste beslissing. Allianz Global Assistance heeft daarom trainingen ontwikkeld voor haar tussenpersonen om hen te ondersteunen bij het verkoopproces. De basistrainingen maakt u eenvoudig online: efficiënt op elk gewenst moment uit te voeren. De trainingen voor gevorderden zijn interactief en op locatie. Op Allianz Global Assistance Extranet is alle informatie terug te vinden, en kunnen tussenpersonen zich inschrijven voor de gewenste training.

U ziet het, Allianz Assistance maakt het voor u wel heel gemakkelijk. Meer weten