Alarmcentrale van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van hulpverlening. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s. De Alarmcentrale van Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Group.

Allianz Global Assistance is actief in 36 landen. Daarbij maken wij gebruik van een wereldwijd netwerk van 400.000 professionele hulpverleners. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Omdat Allianz Global Assistance ruime ervaring heeft met de hulpverlening aan reizigers en vrijwel altijd de weg weet op uw plaats van bestemming, zijn we in staat snel hulp te bieden. Hulp is altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om een levensreddende actie, een geduldig oor of direct contact met een Nederlands sprekende arts.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.