Klanttevredenheid

Wij bieden jou een product en/of dienst waar wij zelf een groot vertrouwen in hebben. Het product of de dienst moet helemaal aansluiten op jouw verwachting. Om te weten of dit ook echt zo is doen wij voortdurend onderzoek naar de ervaring van onze klanten. Heb je gebruik gemaakt van één van onze producten of diensten? Dan weet je meteen of deze voldoen aan jouw verwachting of misschien wel je verwachting hebben overtroffen. Jouw eerlijke mening over onze dienstverlening is voor ons heel belangrijk.

Jouw mening telt
Laat ons vooral weten wat je vindt van de manier waarop we je helpen. Heb je contact gehad met de alarmcentrale, een schade ingediend of heb jij een vraag gesteld aan het Service Team dan sturen wij jou een verzoek per e-mail om jouw ervaring te delen. Dat is het moment om aan te geven of wij aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Wij nodigen je uit om jouw feedback zo eerlijk mogelijk te geven, daar leren wij het meeste van. 

Deel je compliment, klacht of suggestie met ons via het contactformulier.

Verder verbeteren dienstverlening

Door klanttevredenheidsonderzoeken te doen, kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Ook in de toekomst. We analyseren namelijk de antwoorden om daarvan te leren. Zodra wij uit de analyses verbeterpunten halen, zullen wij deze toepassen om onze producten en diensten zo goed als mogelijk te maken. Lees meer over de ervaringen van andere klanten

VerzekeraarsInBeeld: transparantie over scores verzekeraars
Verzekeraars vinden het belangrijk dat zij open zijn over hun prestaties. Daarom initieerde het Verbond van Verzekeraars een grootschalig onderzoek onder klanten van verzekeraars - uitgevoerd door onderzoeksbureau TNS NIPO. Klanten van vijftig schade- en levensverzekeraars scoorden hun eigen verzekeraar op de onderwerpen ‘vertrouwen’, ‘tevredenheid’, ‘klantgerichtheid’, ‘deskundigheid’, ‘duidelijkheid’ en ‘contact’. Resultaten van dit onderzoek zijn vanaf 30 juni 2016 te bekijken op www.verzekeraarsinbeeld.nl .

VerzekeraarsInBeeld

Rapportcijfers van klanten

Hieronder vind je de volgende onderzoeksgegevens over onze dienstverlening:

  • het rapportcijfer: een cijfer van klanten die dit jaar in een persoonlijke noodsituatie een beroep op ons hebben gedaan
  • een overzicht van de rapportcijfers over de afgelopen jaren.

Jaar                   Cijfer
2019                  7,6     (over 1ste halfjaar)
2018                  7,8
2017                  8,1
2016                  8,1
2015                  8,3
2014                  8,1

De kwaliteit die we bieden
Wij zijn blij om te horen en zien dat de kwaliteit van onze dienstverlening  wordt gewaardeerd en dat de focus die we hebben op jou als klant wordt erkend en positiever wordt beoordeeld. Uiteraard hebben we steeds aandacht voor verbeteringen, zodat je kwaliteit mag blijven verwachten. How can we help?

 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens