Klanttevredenheid

Wij bieden jou een product en/of dienst waar wij zelf een groot vertrouwen in hebben. Het product of de dienst moet helemaal aansluiten op jouw verwachting. Om te weten of dit ook echt zo is doen wij voortdurend onderzoek naar de ervaring van onze klanten. In de eerste helft van 2019 kregen we van onze klanten een 7,6 als cijfer.

Heb je gebruik gemaakt van één van onze producten of diensten? Dan weet je meteen of deze voldoen aan jouw verwachting of misschien wel je verwachting hebben overtroffen. Jouw eerlijke mening over onze dienstverlening is voor ons heel belangrijk.

Jouw mening telt

Laat ons vooral weten wat je vindt van de manier waarop we je helpen. Heb je contact gehad met de alarmcentrale, een schade ingediend of heb jij een vraag gesteld aan het Service Team dan sturen wij jou een verzoek per e-mail om jouw ervaring te delen. Dat is het moment om aan te geven of wij aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Wij nodigen je uit om jouw feedback zo eerlijk mogelijk te geven, daar leren wij het meeste van. 

Deel je compliment, klacht of suggestie met ons via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.