Onze verzekeringen

Waar uw klant ook naar toe reist, een gedegen voorbereiding is van belang om een zorgeloze reis tegemoet te gaan. Hierbij kan een goede reisverzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance vindt uw klant de juiste reisverzekering; voor elke manier van reizen bieden wij een passend product. Ook kunnen reis- en annuleringsverzekeringen praktisch en voordelig gecombineerd worden. Meer informatie vindt u in het overzicht van onze reisverzekeringen.

Complete verzekeringen: hoge dekkingen en aanvullende services
Allianz Global Assistance heeft niet alleen een grote variëteit aan producten, de verzekeringen van Allianz Global Assistance zijn ook uiterst compleet. Naast hoge dekkingen, biedt Allianz Global Assistance bij haar (doorlopende) reisverzekeringen een aantal services aan, die in voorbereiding of tijdens de reis goed van pas kunnen komen.

De belangrijkste services:

  • De Allianz Global Assistance Alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken in geval van urgente medische nood. Allianz Global Assistance heeft alarmcentrales in maar liefst 36 landen. Omdat Allianz Global Assistance ruime ervaring heeft op het gebied van hulpverlening aan reizigers, zijn we in staat snel adequate hulp te verlenen.
  • Allianz Global Assistance reisarts: gratis medisch advies in het Nederlands tijdens de buitenlandse reis.
  • Allianz Global Assistance Inentingsadvies: op basis van het reisplan van de klant, wordt deskundig advies gegeven over vaccinaties.

Overzicht van alle services en voordelen per type reisverzekering.

Meer weten?