Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 19.000 medewerkers, die samen 70 talen spreken. We zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 36 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar we geen eigen vestiging hebben, staan we dag en nacht voor je klaar.

Elke twee seconde nemen we ergens ter wereld een hulpaanvraag in behandeling en we helpen ieder uur ruim 5.000 mensen. In 2017 ontvingen we 86 miljoen telefoontjes. Ook handelden we 54 miljoen dossiers af. En we hebben in totaal 34 miljoen smsjes verstuurd en ontvangen.

Nederland
De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken ruim 300 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevalshulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s. Bovendien bieden we vanaf medio 2014 een eigen fietsverzekering aan.

Onze verzekeringen worden verkocht via tussenpersonen, maar zijn ook direct online af te sluiten. We verkopen onze producten en diensten onder eigen label, maar werken ook onder private label voor onder andere (zorg)verzekeraars, reisorganisaties, vliegmaatschappijen, auto-importeurs en leasemaatschappijen.

Allianz Group
Allianz Global Assistance behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld en loopt voorop in verzekeren met o.a. in de portefeuille het verzekeren van Bollywood films en van ruimtereizen.

Overzicht van alle vestigingen Allianz Global Assistance wereldwijd

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens