Klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´. Met onder andere een eigen professionele alarmcentrale, zeer behulpzaam Service Team en deskundige schadeafdeling ben je bij Allianz Global Assistance verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Zowel voor, tijdens als na jouw reis.  

Op deze pagina kun jij verschillende ervaringen lezen van klanten die hun verzekering echt nodig hebben gehad. 

Zij hebben contact opgenomen met de alarmcentrale omdat zij met pech hebben gestaan, sommige klanten waren ziek in het buitenland en hebben de hulp van ons nodig gehad, er zijn klanten die  hun bagage zijn kwijtgeraakt of die zijn bestolen, voor sommigen is de vakantie helaas niet doorgegaan door omstandigheden.

Er zijn oneindig veel voorbeelden die  ervoor kunnen zorgen dat jij ooit misschien zelf je verzekering van Allianz Global Assistance moet gebruiken. Bekijk hieronder de verschillende klantenreviews en lees de ervaringen van klanten die dit al hebben gedaan. 

 

Klantenreviews per verzekering

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens