App Allianz Global Assistance

De gratis HelpMe app van Allianz Global Assistance!

 

Heb je een pechhulp- of reisverzekering van Allianz Global Assistance? Download dan gratis de HelpMe applicatie. Met de HelpMe app kun je als klant van Allianz Global Assistance overal ter wereld en 24/7 hulp aanvragen. Of je nu met autopech langs de weg staat, medisch advies nodig hebt, of op zoek bent naar een hulpdienst. Met behulp van de HelpMe app heb je nog beter toegang tot de beste hulpverlening van Allianz Global Assistance. Waar je ook bent…   

 

De HelpMe app in het kort:

  • Eenvoudig je pechhulp- of reisverzekeringpolis toevoegen
  • Een overzicht van je reis- en/of pechhulpverzekering 
  • Eenvoudig pech melden met je exacte locatie
  • Direct contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance voor medisch of inentingsadvies
  • SMS Assistant, een SMS en e-mail alert service die reizigers op de hoogte houdt van veranderende situaties in het land van bestemming. Bij dreigend gevaar, bijvoorbeeld politieke onrust of een tsunami informeert SMS Assistant de reiziger per SMS (en e-mail).  
  • Toegang tot handige hulpdiensten (autoverhuurbedrijven, tankstations, ruitschade, bandenservice)
  • De Nederlandse Verzekeringawards heeft de HelpMe app van Allianz Global Assistance bekroond met een Gouden Schild in de categorie E-Business.

   

Downloaden

 

Logo Apple

Heb je een iPhone?
Zoek in de Appstore op je iPhone op het zoekwoord 'helpme'. Vervolgens kun je de HelpMe app van Allianz Global Assistance in de  Appstore downloaden.

 Logo Android

Heb je een Android toestel? (Vanaf Android versie 2.3*)
Zoek in Google Play op je mobiel op het zoekwoord 'HelpMe'. Vervolgens vind je de HelpMe app van Allianz Global Assistance die je in Google Play kunt downloaden.

 

 

QR-scan

Scan de QR code met je telefoon en download gratis de HelpMe app voor jouw mobiel!

 

Voor iPhone toestellen:

QR scan iPhone  

 

Voor Android toestellen (Vanaf Android versie 2.3*):

QR scan Android  

 

* De HelpMe app is geschikt voor Android versies 2.3 en hoger. Veiligheidscertificaten zorgen ervoor dat alle verstuurde en ontvangen gegevens beveiligd blijven. De nieuwste certificaten ondersteunen echter geen Android softwareversies van 2.2 of lager. Op toestellen met deze softwareversies wordt de app dus helaas niet langer ondersteund, ook is het niet langer mogelijk de app te downloaden op deze toestellen.

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.