Complete verzekering met hoogste vergoedingen

Amsterdam, 29 maart 2016 – Allianz Global Assistance komt met een nieuwe reis- en annuleringsverzekering met de meest uitgebreide dekkingen en hoogste vergoedingen. Met de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering speelt de reisverzekeraar in op de wens van klanten om volledig ontzorgd te worden en niet iedere keer weer uit te zoeken wat er nu wel en niet is gedekt. Zo maakt het niet uit of je op vakantie of zakenreis gaat. Bijna elke reden om te annuleren is volledig gedekt en pechhulp voor voertuigen en fietsen is ook inbegrepen.

De nieuwe verzekering dekt ook bij onverwachte omstandigheden tijdens de reis, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van het zika-virus in Brazilië. Met de all-risk annulering wordt tot maximaal €20.000 vergoed, de hoogste vergoeding in de markt. En vrijwel iedere reden wordt geaccepteerd.


Ontzorgen: geen verschil tussen zakelijk en privé

Allianz Global Assistance ontzorgt en zorgt dat reis- en annuleringsverzekering voor klanten altijd goed is geregeld. Zo wordt er bij deze verzekering geen verschil meer gemaakt tussen een privé- of zakenreis. Dat is vooral handig voor mensen die veel reizen of bijvoorbeeld een tweede huis in het buitenland hebben. Ook vergoedt de Ultimate Protect verzekering de toegangskaarten als mensen een concert of ander evenement willen annuleren. Waardevolle bezittingen zijn verzekerd tot €5.000 per persoon met een maximum van €25.000 per reis, zonder eigen risico. Dit is de hoogste vergoeding die er in de markt wordt gegeven.


Huurauto en pechhulp volledig gedekt

Bij het huren van een auto, motor of camper is het eigen risico en de borg volledig gedekt. Een aparte verzekering bij de verhuurder afsluiten is dus niet meer nodig. Ook pechhulp voor twee voertuigen in de woonplaats – ook motoren en campers – binnen Europa en pechhulp voor de fiets in Nederland is geregeld.


Extra dekking reisgenoten en nanny meeverzekeren

Aan andere reisgenoten is ook gedacht. De verzekering kan worden afgesloten voor één persoon of voor een gezin, maar het is zelfs mogelijk om een volwassene en twee meereizende kinderen die niet tot het gezin behoren aan de verzekering toe te voegen. Zo zijn vriendjes van de kinderen, kleinkinderen of de nanny ook verzekerd. Over ontzorgen gesproken. Mocht er onverwacht toch iets ernstigs gebeuren dan staat er - waar ook ter wereld - een netwerk van hulpverleners klaar om de klant te helpen.


Onverzekerd

Onverzekerden kunnen wel eens voor hele hoge kosten komen te staan als er iets gebeurt. Rond de 10% van de reizigers gaat jaarlijks nog steeds onverzekerd op reis. Vooral de medische kosten in het buitenland zijn vaak een veelvoud van wat er in Nederland wordt betaald. Zorg daarom altijd voor een passende reisverzekering.

 

 

Meer informatie

Heb je vragen over de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering of wil je de verzekering af te sluiten? Neem dan telefonisch contact op met ons Service Team via 020 561 87 11. Deze verzekering kan worden afgesloten vanaf 6 april 2016.


Complete verzekering

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.