Doorlopende Reisverzekering scoort tweede plek in de Reisgids van de Consumentenbond

Amsterdam, 4 oktober 2016 – Als je op reis gaat, dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Als er iets gebeurt, dan kun je een beroep doen op de alarmcentrale die hulp in gang zet. Maar er zijn veel verschillende reisverzekeringen. Waar moet je op letten bij het afsluiten van je verzekering? En met welke reisverzekering ben je het beste verzekerd? De Consumentenbond vergeleek 50 verzekeringen. De Premium variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance scoort een tweede plek met een 7,4.

Flexibel

In het oktober/november nummer van de Reisgids besteedt de Consumentenbond aandacht aan reisverzekeringen. Welke dekkingen moet je absoluut afsluiten als je naar het buitenland reist en welke heb je niet altijd nodig? En hoe zit het met pechhulp als je met de auto op vakantie gaat?

Ook worden in de Reisgids 50 doorlopende reisverzekeringen getest. Welke vergoedingen gelden er? En hoe flexibel zijn de verzekeringen? Is het bijvoorbeeld mogelijk om de reisverzekering op maat samen te stellen zodat je alleen betaalt voor de dekkingen die je echt nodig hebt. We zijn er trots op dat de Premium variant van onze Doorlopende Reisverzekering daarbij een mooie tweede plek scoort met een testoordeel van een 7.4! Nummer 1 is ABN Amro, die een waardering krijgt van een 7,5. Ook de twee andere varianten van onze Doorlopende Reisverzekering, Budget en Comfort, komen goed uit deze test. Zij scoren respectievelijk een 7,0 en 7,2.

Wil je meer weten of de Reisgids bestellen? Dan kun je kijken op de website van de Consumentenbond.

Waarom de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance?

Waar je ook naartoe reist, je bent het hele jaar door goed verzekerd. En dankzij de flexibele dekkingen is de verzekering helemaal op maat samen te stellen. Je bepaalt dus zelf waarvoor je je wel en niet verzekert en je betaalt dus alleen voor wat je echt nodig hebt.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering op onze website. Heb je nog vragen? Of wil je weten welke dekkingen het beste passen bij jouw reisgedrag? Dan kun je contact opnemen met ons Service Team. Dit kan via telefoonnummer 020 561 8711 of per e-mail via info@allianz-assistance.nl. Het Service Team is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.