Allianz Global Assistance wint de Veer voor beste reisverzekeraar

Amsterdam, 15 januari 2014 - Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance is op de Vakantiebeurs in Utrecht verkozen tot winnaar van de Veer voor beste reisverzekeraar van Nederland. De prestigieuze prijs werd op de vakdag van de beurs uitgereikt.

 

De Verenverkiezing is een initiatief van reisvakblad TravMagazine en de winnaars worden elk jaar traditiegetrouw op de Vakantiebeurs bekend gemaakt. Het onderzoek naar de winnaars in 19 categorieën wordt door Trendbox onder reisprofessionals in Nederland uitgevoerd.

 

Het eindcijfer

Met een gemiddeld cijfer van 7,8 is Allianz Global Assistance tot winnaar uitgeroepen. Europeesche Verzekeringen behaalde de tweede plaats, gevolgd door Unigarant.

 

“Wij zijn heel trots dat we de Veer voor beste reisverzekeraar hebben gewonnen. Voor ons is de waardering van reisagenten een belangrijke maatstaf voor onze verdiensten van het afgelopen jaar. Een mooie kroon op ons werk en een geweldige stimulans om ook dit jaar weer het verschil te maken en de hoogste kwaliteit te leveren”, aldus Willem Snijders, algemeen directeur Allianz Global Assistance.

 


Willem Hornsveld, Manager Business Development Travel (links) en Henk Fokker, medewerker Business Partner Support, nemen namens Allianz Global Assistance de Veer in ontvangst.

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.