ANWB wegenwacht in uitzending Kassa

Amsterdam, 14 oktober 2014 - Het consumentenprogramma Kassa heeft in de uitzending van 4 oktober een aantal pechhulp aanbieders onder de loep genomen. Aanleiding was de tariefverhoging voor Wegenwacht service, die de ANWB enkele maanden geleden heeft aangekondigd. In de uitzending werden diverse pechhulp verzekeringen vergeleken. De Pechhulp van Allianz Global Assistance kwam als beste alternatief en goedkoopste uit de bus.

De belangrijkste verschillen met ANWB Wegenwacht

In tegenstelling tot de ANWB Wegenwacht, is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kentekengebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als er dus meerdere mensen van de auto gebruik maken, worden zij bij pech altijd geholpen.

Verder heeft Allianz Global Assistance geen eigen monteurs op de weg. We maken gebruik van een netwerk van professionele hulpverleners die klaarstaan om je bij pech zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Als reparatie ter plaatse niet mogelijk is, wordt het voertuig direct vervoerd naar de dichtstbijzijnde garage of een ander opgegeven adres. Uiteraard krijg je in dat geval een vervangende auto of motor ter beschikking.

Tenslotte is onze Pechhulp Verzekering na twaalf maanden maandelijks opzegbaar. Dit in tegenstelling tot de ANWB, waar je voor het eind van het jaar (vóór 15 november) je lidmaatschap en/of Wegenwacht opgezegd moet hebben.

ANWB lidmaatschap behouden?

Het lidmaatschap van ANWB biedt een aantal extra voordelen zoals korting op dagjes uit en het gratis verenigingsblad ‘Kampioen’. Wil je profiteren van de goedkope Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance, maar wel het lidmaatschap bij de ANWB behouden? Dat is mogelijk. Zeg dan alleen je wegenwachtservice en niet je lidmaatschap op. Zo profiteer je van een goedkopere pechhulp verzekering mét de voordelen van het ANWB lidmaatschap.

Bekijk de uitzending

Benieuwd naar wat andere ANWB leden van de verhoging vinden? En naar de reactie van de ANWB? De uitzending is terug te zien op de website van Kassa.

Meer weten over onze Pechhulp?

Er zijn verschillende pechhulp pakketten beschikbaar. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, kun je bekijken op onze ‘pechhulp vergelijken’ pagina. Wil je meer informatie over onze Pechhulp Verzekering? In dit artikel zetten we de meest gestelde vragen op een rij.

Bereken premie of sluit direct af

Al vanaf € 2,49 per maand heb je al pechhulp inclusief vervangend vervoer. Bereken je premie of sluit direct af.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.