Verzekerd voor diefstal, schade en pechhulp voor je fiets

   Hulp bij pech met je fiets in heel Nederland én tot 30 kilometer over de grens in België en Duitsland

   Juridische hulp inbegrepen

✔   Volledige aankoopwaarde gedekt*

* Voor racefietsen, ATB's en mountainbikes geldt een eigen risico bij diefstal van en schade aan de fiets.

Al vanaf 

€ 3,58 per maand

In 2 minuten geregeld

MoneyView - 5 sterren rating!

MoneyView heeft onze Fietsverzekering beoordeeld met 5 sterren!

Pechhulp voor fiets afsluiten

Naast pechhulp voor auto of motor kun je bij Allianz Global Assistance een verzekering met pechhulp voor je fiets afsluiten. Het grote verschil is dat je voor je e-bike of niet-elektrische fiets een fietsverzekering met een pechhulppakket afsluit en voor een auto of motor er een specifieke Pechhulp Verzekering is.

Welke fiets je ook wenst om te verzekeren mét pechhulp, ons doel is om je zo snel mogelijk op weg te helpen. De fietspechhulp die je ontvangt is geldig in heel Nederland én tot 30 kilometer over de Nederlandse grens. Handig als je naar Aken in Duitsland fietst of een fietstocht rondom Maastricht maakt en de grens oversteekt naar België.

Om pechhulp voor je fiets af te sluiten, kies je eerst de soort verzekering. Er zijn twee manieren om een (elektrische) fiets te verzekeren voor pechhulp:

Kortlopende Fietsverzekering, waarbij je voor een periode van 3 jaar bent verzekerd en de verzekering automatisch afloopt. Bij deze fietsverzekering kun je een verlengde garantie voor je e-bike accu afsluiten.
 
Doorlopende Fietsverzekering, waarbij je doorlopend bent verzekerd en de verzekering minimaal 1 jaar duurt. Daarna is deze opzegbaar met één maand opzegtermijn. Met deze fietsverzekering kun je géén verlengde garantie voor je fietsaccu afsluiten.

Twijfel je? Wij hebben de overeenkomsten en verschillen tussen de fietsverzekeringen hier voor je op een rij gezet.

Na het kiezen van de soort fietsverzekering is het tijd om te kiezen voor een geschikt pakket. Om pechhulp voor je fiets af te sluiten, kies je het pakket Compleet. In totaal zijn er drie mogelijke pakketten, te weten Standaard (= diefstal), Uitgebreid (= diefstal en schade) of Compleet. Alleen het dekkingspakket Compleet geeft dekking voor pechhulp, schade, diefstal én juridische hulp. 

Bekijk reviews van andere verzekeringen van Allianz Global Assistance.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.