Gewapend conflict in Israël: bekijk de ‘Veelgestelde vragen’ om te zien wat de reis- of annuleringsverzekering voor dekking biedt.
Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks tot 17:30u via live chat

Reis- en annuleringsverzekering

Allianz Global Assistance biedt reis- en annuleringsverzekeringen aan voor elke reiziger. Bij een doorlopende reisverzekering kan je kiezen uit drie vaste pakketten: Budget, Compleet en Uitgebreid en bij de doorlopende zakenreisverzekering kan je kiezen uit drie varianten, namelijk:  De Budget, Comfort en Premium verzekering. Mocht je een annuleringsverzekering willen afsluiten, dan kan je dit toevoegen aan je reisverzekering.

Voordelen reisverzekering en annuleringsverzekering
Allianz Global Assistance biedt diverse voordelen bij de reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Vanzelfsprekend biedt Allianz Global Assistance uitstekende service tegen een goed prijs. 

Allianz Global Assistance biedt je standaard de volgende services bij een reis- en annuleringsverzekering:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
  • Overal bekend, wereldwijd eigen alarmcentrales.
  • Je wordt geholpen in het Nederlands door professionele hulpverleners.
  • Het inschakelen van de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij diefstal, annulering of verlies.

Voorwaarden reisverzekering
Elke reisverzekering en annuleringsverzekering heeft zijn eigen voorwaarden. De voorwaarden en de dekking per verzekering staan kort uitgelegd op de overzichtspagina  met alle verzekeringen. Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen die je kunt afsluiten. Zo zijn er kortlopende reisverzekeringen, handig als je maar één keer op vakantie gaat. Mocht je vaker per jaar op vakantie gaan, dan kun je het beste de Doorlopende Reis- en/of Annuleringsverzekering afsluiten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.