Gewapend conflict in Israël: bekijk de ‘Veelgestelde vragen’ om te zien wat de reis- of annuleringsverzekering voor dekking biedt.
Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks tot 17:30u via live chat

Reisverzekering vergelijken

Bij Allianz Global Assistance kun je op de overzichtspagina  verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijken. Of je nu met de auto op vakantie gaat of met het vliegtuig, Allianz Global Assistance heeft de juiste reisverzekering voor jou. Via de handige vergelijker kun je de perfecte reisverzekering uitzoeken. Vergelijk de mogelijkheden online en je hebt snel de reisverzekering die bij je past.

Naast de standaard reisverzekeringen, is er ook een extra verzekering voor als je avontuurlijk bent ingesteld, dit is de Adventure & Survival verzekering. Deze is speciaal bedoeld voor de avontuurlijke en actieve reiziger. Wil je deze reisverzekering vergelijken met andere verzekeringen van Allianz Global Assistance, kijk dan gerust op de overzichtspagina. Voor de zakelijke klant biedt Allianz Global Assistance de zakelijke reisverzekeringen aan. Voor zowel individuele zakenreizen, als voor collectieve zakenreizen. Met de Doorlopende zakenverzekering ben je het hele jaar verzekerd als je op zakenreis gaat. De Collectieve zakenverzekering is geheel op maat af te sluiten en kan ook per reisdag worden afgesloten.

Voordelen vergelijken reisverzekering
Het voordeel van het vergelijken van de reisverzekering is dat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Allianz Global Assistance heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van reisverzekeringen.

Annuleringsverzekering
Ook kun je een Annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Zo kun je een Doorlopende Annuleringsverzekering afsluiten, maar ook een kortlopende of een Ticketannuleringsverzekering (voor trein, bus, vliegtuig en ferry). Op de overzichtspagina zie je alle mogelijkheden staan.

Meer informatie over onze reisverzekeringen
Als je meer wilt weten over de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance, of ze wilt vergelijken, ga dan naar de vergelijkingspagina. Hier vind je een overzicht waar je de reisverzekeringen kunt vergelijken. Je ziet in één oogopslag de verschillende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance met een korte omschrijving van de dekking. Daarnaast zie je een vanaf prijs bij elke verzekering, dus vergelijken gaat erg gemakkelijk en snel.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.